Driedaagse cursus Mechatronica voor vertalers in Hildesheim

Van 9 t/m 11 oktober organiseert het scholingsinstituut van de gerenommeerde Duitse beroepsvereniging voor tolken en vertalers BDÜ in samenwerking met de Stichting Universeiteit Hildesheim een driedaagse cursus over mechatronica. De cursus is speciaal bedoeld voor vertalers en richt zich met name op transportsystemen.

De BDÜ organiseert elk jaar met de technische faculteit en de faculteit voor vertaalwetenschappen van de Universiteit Hildesheim driedaagse cursussen voor vertalers over technische onderwerpen. De cursussen zijn van uitstekende kwaliteit en bevatten meestal ook een bezoek aan een bedrijf of instituut, zodat de deelnemers met de praktijk kennis kunnen maken.

Deze cursussen zijn erg populair. Boek daarom op tijd.

Meer informatie vindt u hier.

Rollenförderer mit Staufunktion für den Transport von Kartons und Behältern. © Kay-Uwe Rosseburg

Accumulerende rollenbaan voor het transport van kartonnen dozen en bakken.
© Kay-Uwe Rosseburg